Zoals bekend zal Fanfare EMM een ongekend groots showconcert geven tijdens het jubileumweekend. Naast de circa 85 muzikanten van de slagwerkgroep en het orkest zullen er ook verschillende artiesten en musici schitteren op het podium.

Met trots presenteren wij jullie de artiesten Richard Sprokkereef, Karin Hertsenberg en Ingrid Heijl!

Drie zeer verschillende artiesten met één overeenkomst namelijk een ongelofelijk talent voor zang en muzikaliteit! Tevens een tipje van de sluier betreffende de nummers welke zij ten gehore zullen brengen..

Richard Sprokkereef (zanger)

Richard heeft een groot stembereik, een ras entertainer in diverse producties en shows. Richard stond o.a. in de finale van het televisie programma ‘ Una Voce Particolare’ van Ernst Daniël Smid en is de leadzanger van de band 5 Decades Down. Nummers van o.a. Kensington, Ed Sheeran, Guns N’Roses en Prince gaat hij dan ook niet uit de weg. Kortom, een muzikale en creatieve duizendpoot!

Karin Hertsenberg (sopraan operazangeres)

Karins zangcarrière kwam in een stroomversnelling nadat zij prijswinnares werd in het televisie programma ‘Una Voce Particolare’ van Ernst Daniël Smid. Zij trad op met bekende solisten zoals Berdien Stenberg, Jan Vayne en Ernst Daniël Smid. Met o.a. het nummer ‘Barcelona’ bekend tijdens de opening van de Olympische spelen in 1992 gezonden door Freddy Mercurie en Montserrat Cabellé, zal zij zorgen voor kippenvel!

Ingrid Heijl (zangeres)

Ingrid valt vooral op door haar eigen stemgeluid, haar energieke uitstraling en haar grote enthousiasme, waarmee ze al vele harten heeft kunnen raken. Ze maakt deel uit van o.a. ‘ de Drie Baronessen’, the Bull Town Band en zingt regelmatig voor en met Michael Shalton in zowel binnen als buitenland. Nummers van o.a. Anouk, Donna Summer en een duet samen met Richard van Bløf zingt zij als geen ander!

Collage