Bijna tien jaar geleden is het alweer dat het fanfareorkest van EMM haar honderdjarig bestaan en de slagwerkgroep haar vijftigjarig bestaan vierden met een sensationeel concert op een ponton op de oude Maasarm. En dat zij voor dit jubileum zelfs koninklijk werden onderscheiden! Dat was in 2008. En nu is het jaar 2018 al weer in zicht en heeft de fanfare al plannen voor een heel mooi muzikaal, maar ook ambitieus programma om het 110-jarig bestaan de vieren. Echter, een dergelijk feest kost heel veel geld. En nu hopen wij dat iedereen die onze fanfare een warm hart toedraagt ons financieel zou willen steunen. Wij willen graag zo goed mogelijk voor de dag kunnen komen tijdens ons jubileumfeest en op zodanige wijze dat het een enorm feest wordt voor het hele dorp.

foto-3-100-jaar-ponton-harm-321 foto-6-100-jaar-ponton-harm-318

Wij zijn dus op zoek naar sponsors die ons € 110,= zouden willen doneren. Het is de bedoeling om dit bedrag over twee jaar (2017 en 2018) uit te smeren zodat het laagdrempelig is. Aan deze sponsoring kunnen behalve particulieren ook bedrijven, stichtingen of zelfs gezinnen deelnemen.

Voor dit doel hebben wij een sponsorcommissie in het leven geroepen bestaande uit bestuursleden Helmi Jans en Ron Hawinkels. Met hen kunt u contact opnemen als u vragen over de sponsoring heeft. Zij zijn bereikbaar per email: hawinkelslaarakkers@home.nl of janshelmi@gmail.com. Ron is ook telefonisch
bereikbaar onder nummer 06-40578591.

U kunt ook meteen meedoen door in 2017 € 55,= over te maken en in 2018 opnieuw € 55,= te storten op de bankrekening van de fanfare EMM, NL26RABO0122192427, onder vermelding van 110-jarig bestaan. Uiteraard krijgen onze sponsoren tijdens de feestelijkheden een aparte status.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie Fanfare EMM
Helmi Jans en Ron Hawinkels.

foto-1-100-jaar-ponton-harm-309 foto-2-100-jaar-ponton-harm-293